MENU
Головна » 2016 » Вересень » 21 » Ми за МИР на рідній Україні
21:05
Ми за МИР на рідній Україні

Хай літають завжди журавлі,

Колоски видзвонюють налиті.

Ми за те, щоб мир був на землі

Для усіх малят на цілім світі!

     Весь світ 21 вересня відзначає День Миру,адже мир на планеті - це наше майбутнє. Сьогодні в ДНЗ №16 прилетів білий голуб – птах Миру, який приніс нам надію на повернення спокою в рідній Україні, появу посмішок на обличчях людей, адже складові щастя можна позначити кількома фразами: блакитне небо над головою, яскраве, не затуманене сонце, світле майбутнє.

     Наші дошкільнята зібралися у святковій залі, щоб оспівати мир, поділитися часточкою душевного тепла один з одним, подарувати посмішки. Звучали вірші та пісні про дружбу, дитинство і про таке прекрасне слово МИР. А який чудовий танок продемонстрували маленькі україночки з «Оленки»! Вразила і виставка дитячих малюнків «Намалюю небо синім, а колосся золотим», які були виконані разом з батьками. З великим захопленням розмальовували наші вихованці зображення планети та голубів на полотні.

     І, звичайно, закінчилося святкування ходою Миру: на вулиці Гоголівській дітлахи роздавали голубів звичайним перехожим з побажаннями миру та чистого неба над головою.

Голубко біла, ти лети у світ,

Хай буде мир у небі голубому!

Неси всім щастя, передай привіт

Усім народам, людові земному…

     Свято викликало масу позитивних емоцій та не залишило нікого байдужим! Бажаємо всім МИРУ, ЗЛАГОДИ, ДОБРА!!!

 

 

Переглядів: 133 | Додав: ДНЗ16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz