MENU
Головна » 2016 » Листопад » 21 » «Привіт, hello, bonjour, witam!» від вихованців ДНЗ №16 та студентів НДУ імені Миколи Гоголя
14:27
«Привіт, hello, bonjour, witam!» від вихованців ДНЗ №16 та студентів НДУ імені Миколи Гоголя

     Вітаємо Вас! Ця проста і нехитра дія знайома кожному з нас. Ми здійснюємо її, майже не замислюючись про це. Своїм привітанням ми розташовуємо до себе співрозмовника, відкриваємося перед ним, створюємо дружню обстановку.

     Всесвітній день вітань став щорічно відзначатися починаючи з 1973-го року. Зараз свято вітань стало багатонаціональним та незалежним від таких чинників, як професія, релігія або переконання людей, які його відзначають. Цей день об'єднує усіх, хто прагне зробити світ більш толерантним та дружнім.

     Так, 21.11.2016 р. студенти 4 курсу факультету психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя разом з вихованцями ДНЗ №16 «Оленка» провели акцію «Привіт, hello, bonjour, witam!» в торгівельному центрі «Терем» з нагоди відзначення Всесвітнього дня вітань. Студенти зверталися до перехожих на різних мовах, бажали миру, посмішок, більше гарних моментів  у житті, закликали бути толерантними один до одного та дарувати лише позитивні емоції, а малюки презентували смайлики з побажаннями щастя та добра. В свою чергу, відкриті до спілкування люди залишили теплі відгуки на різнокольорових долоньках та сердечках.

     Традиційно у день вітань багато людей з усіх куточків світу розсилають одне одному листи з привітаннями. Сьогодні це переважно роблять за допомогою Інтернету. Приєднуйтесь до святкування та привітайте своїх знайомих!

Переглядів: 120 | Додав: ДНЗ16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz